Bianca Sloterdijk- Support Specialist

Bianca Sloterdijk- Support Specialist

Als Support Specialist verleen ik met mijn collega’s dagelijks ondersteuning op afstand aan onze Exact klanten. De vraagstukken, die optreden tijdens het gebruik van onze oplossingen, zijn erg divers. Door te begrijpen wat de bedrijfsprocessen van onze klanten zijn, ben ik in staat een vertaalslag te maken van deze vraagstukken naar een oplossing.

Het beschikken over goede analytische vaardigheden is daarom heel belangrijk. Daarnaast is het belangrijk dat je klantgericht te werk gaat: ik stel mijzelf continu te vraag: Hoe help ik deze klant het beste en het snelst?
Mijn werk bij Axians is erg dynamisch. Er komen dagelijks diverse vraagstukken binnen, variërend van instructievragen tot aan complexe puzzelstukken. Ook Consultants op locatie bij de klant helpen we uit de brand. Deze diversiteit is wat mijn werk erg leuk maakt. De technologie ontwikkelt zich snel waarbij er steeds meer en specifiekere kennis nodig is binnen ons werkveld. Dit zorgt voor ambitie, motivatie en uitdaging, zowel bij mijzelf als mijn collega’s. Axians biedt veel kansen en mogelijkheden om door middel van opleiding(en) deze kennis verder te ontwikkelen. Je kunt zo je eigen carrière binnen Axians uitstippelen.

Tip voor nieuwe medewerker:

Het werken bij Axians is leuk, gevarieerd en uitdagend. Je bent baas over je eigen carrière. Er zijn volop ontwikkelings-en doorgroeimogelijkheden binnen deze professionele en open organisatie.