We improve decision making. Binnen de unit in Groningen en Eindhoven werken wij met 60 professionals aan ons gezamenlijke doel om onze klanten in staat te stellen om betere beslissingen en keuzes te maken op basis onze data oplossingen. We realiseren en onderhouden deze data en BI oplossingen voor onze klanten in de Zorg, Retail, Onderwijs, Industrie en de overheid.Wij werken met marktleiders op het gebied van data en BI zoals SAP, Qlik, TimeXtender, Microsoft en Jedox. Van ontwerp tot implementatie en van het geven van trainingen tot het leveren van support door onze eigen collega's. Juist hierdoor zijn wij met elkaar succesvol, zonder de menselijke kant te vergeten.
Groei en ontwikkeling

Onze mensen maken het verschil

Bij Axians kun je groeien en je ambitie verwezenlijken. Binnen deze business unit bieden wij jaarlijks traineeships aan, zowel in Groningen als in Eindhoven. Hierin word je intern opgeleid tot BI Consultant of Finance IT Consultant.


Afstuderen bij Axians
We zijn in deze unit ervaren in het begeleiden van afstudeerders vanuit verschillende studierichtingen. Dit kan zowel op locatie in Groningen als in Eindhoven, afhankelijk van jouw woonplaats. Lijkt het je leuk om bij ons een afstudeeropdracht te doen en ook alvast te proeven aan ons traineeship? Stuur dan een mailtje naar Dian Mulder - Recruiter (dian.mulder@axians.com). 

Traineeship
Ben jij bijna of recent afgestudeerd en lijkt het je tof om intern opgeleid te worden tot professional? Jaarlijks starten wij een traineeship (beide locaties) waarin je samen met maximaal 4 trainees in de business unit opgeleid wordt tot BI Consultant of Finance IT Consultant. Je wordt uitgedaagd op zowel technisch – als persoonlijk vlak en gaat uiteindelijk op projectbasis aan de slag voor onze klanten. Je wordt niet gedetacheerd en blijft onderdeel van deze business unit. Heb je een passie voor alles wat met data te maken heeft? Heb je affiniteit met IT? Of spreekt Finance jou juist aan? Dan is dit traineeship zeker een aanrader! Bekijk via onderstaande link de vacatures of neem gerust contact op met Dian Mulder (dian.mulder@axians.com). 

Onze expertises

De volgende expertises hebben we in onze unit:

Business Consultancy: Het adviseren en begeleiden van klanten met hun datastrategie en de match bepalen voor flexibele en toekomst vaste oplossingen.

Data Engineering: het ontwerpen en ontwikkelen van het best passende data platform.

BI Consultancy: het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke dashboards/rapportages en onze klanten begeleiden in een goede adoptie van de oplossing.

Support: Elke oplossing die we realiseren wordt voorzien van fantastisch support. Ons supportteam bestaat uit veelzijdige specialisten die elke dag ervoor zorgen dat onze klanten probleemloos gebruik kunnen maken van de oplossingen

EPM Consultancy: Met onze EPM oplossingen kunnen klanten snel en gemakkelijk hun (meerjaren) budget en planning opstellen voor bijvoorbeeld finance, personeel, productie, sales en investeringen. Als EPM consultant adviseer je klanten over de best mogelijke inrichting, manier van werken en richt je het systeem hiervoor in.

Accountmanagement: Met de focus op specifieke marktsegmenten en de kracht als verbinder is de ambitie van onze Accountmanager om onze klanten verder te helpen in de wereld van data en proactief klanten enthousiasmeren in nieuwe mogelijkheden om organisaties verder te helpen.

Onze technologieën

We werken met The best of ICT qua technologie en marktleiders om maximale continuïteit te kunnen bieden aan onze klanten. Daarnaast zit het in ons DNA en worden we er simpelweg erg blij van om te werken met laatste trends op het gebied van data en BI.

We werken met SAP, Microsoft, Qlik, TimeXtender en Jedox.

Wil je een keer kennismaken?

Wil je meer weten over het werken bij onze Business Analytics unit in Groningen of Eindhoven? Neem gerust contact op met onze recruiter Dian Mulder (dian.mulder@axians.com).