Onze Business Analytics unit in Zaltbommel begeleidt haar klanten in hun digitale transformatie door het leveren van oplossingen op het gebied van Data Analytics en IoT. We gebruiken de beste technologieën om onze klanten te laten groeien en bloeien in een wereld waarin data en het datalandschap steeds complexer wordt. Dit doen wij op een praktische wijze, met de kracht van eenvoud. Zodat onze klanten snel en simpel op volle kracht vooruit kunnen met Data Analytics en IoT.

Samen Gewoon Verbazen

Wat kun je verwachten als je bij Business Analytics in Zaltbommel komt werken. Onze collega’s Jonathan en Willem-Jan vertellen je er graag meer over.

Hoewel ik geen achtergrond had in IT, had ik wel veel interesse in consultancy. De afwisseling en het contact met veel verschillende mensen sprak me erg aan. Daarnaast was ik tijdens mijn studie gefascineerd geraakt door data, en hoe je het kan gebruiken om een idee te onderbouwen, een verhaal te vertellen of om het onzichtbare zichtbaar te maken.
IljaBI Consultant
Ik denk dat Soft Skills – zeker in de IT – vaak onderschat worden. Ik ben van mening dat Soft Skills net zo belangrijk zijn en greep daarom het Technisch Traineeship met beide handen aan.
BodienBI Consultant
In 2014 ben ik de organisatie binnengekomen als Software Designer. Tijdens mijn sollicitatieprocedure bij Axians heb ik aangegeven dat ik de ambitie had om op korte termijn een stap te maken naar een andere rol als project manager. In de afgelopen jaren heb ik bij Axians de kans gekregen om deze mooie stap te maken
Marvin LasutProject manager
Lorem ipsum

Onze mensen maken het verschil

Onze mensen maken het verschil
Bij Axians kun je groeien en je ambitie verwezenlijken. We willen het beste uit onze mensen halen en ervoor zorgen dat je in topvorm bent en blijft.

Hoe zorgen wij ervoor dat onze klanten op volle kracht vooruit kunnen met data? Dat doen we door samen gewoon te verbazen:

 Samen: onze mensen worden gedreven door data. Met elkaar zorgen we voor een energieke en prikkelende werkomgeving. Die inspireert en uitdaagt. Je alle vrijheid geeft om te ondernemen en om te ontdekken. Met een open werksfeer waar een ieder zich thuis voelt. 

 Gewoon: data wordt steeds complexer en zet onze klanten voor groeiende issues. Met de kracht van eenvoud en met de slimme vaardigheden van onze mensen, versimpelen wij deze complexiteit voor onze klanten. Onze mensen zijn praktisch ingesteld en oplossingsgericht.

 Verbazen: als je maar lang genoeg gewoon blijft, wordt je vanzelf bijzonder. Betrokkenheid en ownership vinden wij niet meer dan normaal. Ook als een klantproject is afrond voelen wij ons verantwoordelijk. Wij zijn de Datapartner van hen die weten welke allesbepalende impact data heeft op het waarmaken hun ambities.

Onze expertises

Onze expertise rondom data is breed en divers. Van datacollectie, -integratie, analyse & visualisaties en data science tot aan IoT, finance & EPM en Data Driven applications. Ook helpen we onze klanten met aanvullende diensten zoals Consultancy, Managed Services en Trainingen. Op deze manier kunnen onze klanten met elke organisatievraagstuk bij ons terecht.  

Onze tech-partners

Met de technologie van Microsoft en IBM durven wij iedere uitdaging op het gebied van Data en Analytics aan. 

Al jarenlang werken wij samen met deze partners om zowel op  strategisch- als operationeel niveau – de beste oplossingen neer te zetten bij onze klanten. We zijn zelfs uitgeroepen tot Partner van het Jaar door Microsoft in 2022 en door IBM in 2021 in de categorie Data & AI. 

Kom je een keer kennis maken?

Wil je meer weten over het werken bij onze Business Analytics unit in Zaltbommel of onze vacatures? Frank Verhoog en Bert van Oort vertellen je er graag meer over.