Bedrijfsbrede ERP-oplossing

Axians, het ICT-merk binnen Vinci Energies Nederland. Onze business unit, Axians Business Solutions Zaltbommel, is een bedrijfsonderdeel dat gespecialiseerd is in ERP-oplossingen.

We zijn gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen en de daarbij behorende informatiestromen. Hierbij ligt de focus op processen in de productiebranche en in de AGF (aardappel, groente en fruit) verhandelende -en verwerkende industrie. Iedere markt heeft haar eigen behoeftes en vraagt om een eigen oplossing. We specialiseren en onderscheiden ons met twee ERP-oplossingen, namelijk I-Make voor productiebedrijven en I-Fresh voor de AGF. Deze ERP-oplossingen hebben als basis Microsoft Business Central.

Onze collega's maken het verschil

Axians levert IT oplossingen om samen met haar klanten het leven van mensen te verbeteren. We geloven dat het verschil hierin wordt gemaakt door de collega’s die onze oplossingen ontwerpen, implementeren of beheren. Met elkaar, elke dag weer!

Ontwikkelingen in ICT gaan in een razend tempo. We hechten veel waarde aan het ontwikkelen van onze collega's. Niet alleen technisch inhoudelijk, ook persoonlijke ontwikkeling staat centraal.

Wil jij samen met ons het verschil maken bij onze klanten? En ben jij toe om jezelf verder te ontwikkelen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk onze vacatures via onderstaande knop en wellicht ben jij bij onze volgende zomer BBQ, weekendje weg of kerstborrel!

Veiling Zaltbommel

Veiling Zaltbommel is al meer dan 100 jaar de spil tussen telers en kopers in de AGF. De complete groente- en fruitpartijen worden steeds vaker verhandeld via bemiddeling, dit vraagt om een modern systeem. Rens Muskens is werkzaam bij de Veiling als manager finance & IT. Wij zijn trots en blij met Veiling Zaltbommel als klant. In onderstaande video legt Rens uit waarom zij voor Axians hebben gekozen.

Ik ben vier maanden geleden bij Axians gestart als Consultant. Toen ik op kantoor kwam was mijn laptop al helemaal ingesteld. Ook was er een planning gemaakt, diverse afspraken stonden al in mijn agenda en zelfs de trainingen waren al geboekt. Daarbovenop zijn de collega's aardig en je voelt je direct betrokken in deze warme organisatie.
Lloyd KloostermanConsultant
Voordat ik bij Axians kwam werken was ik manager bij een kaas- en jammakerij. Axians biedt met het zij-instroom programma een kans aan professionals die een switch willen maken in hun carriere. Hier kijken ze verder dan alleen naar je opleiding en achtergrond. Door de voor mij relevante ervaring mee te brengen naar Axians kon ik hier een vliegende start maken. Je krijgt al snel veel vrijheid en vertrouwen en leert in de praktijk. Daarnaast vind ik het heel fijn dat, ondanks dat Axians een grote organisatie is, de business unit heel persoonlijk voelt.
Nathalie van RooijConsultant
Vanaf dag één stond mijn laptop al klaar bij Axians. Er was een heel werkschema gemaakt en mijn agenda was gevuld met kennismakingsgesprekken. Een aantal trainingen verder ben ik al bezig met diverse projecten. De inwerk periode is goed georganiseerd. Daarnaast past het zij-instroom programma goed bij mij. Mijn rol als consultant is namelijk relatief nieuw. In de komende tijd ga ik me ontwikkelen in die rol en nog meer ervaring opdoen met Business Central.
Bjorn van UdenConsultant

Kom je een keer kennismaken?

Wil je meer weten over Axians? Of over de opdrachten en projecten die wij voor klanten doen? Onze HR Business Partner Joris Vos vertelt je graag meer!