Axians draait op mensen, zij maken het verschil. Ons succes zit dus vooral in collega's die onze groep vormen én in de waarde die we leveren aan onze klanten. We zorgen ervoor dat onze collega's, opdrachtgevers en de wereld om ons heen optimaal kunnen profiteren van onze organisatie. Dat doen we met overzichtelijke business units, bijzondere projecten, partnerships en sponsoring van maatschappelijke en sportieve organisaties, programma's voor young professionals, een eigen academie voor studiemogelijkheden, een foundation waarmee we sociaal en maatschappelijke doelen ondersteunen en natuurlijk met de nieuwste technologie en de beste partners. Allemaal redenen waarom je bij Axians wilt werken.
Waar een wil is, is een weg!
JetteService Delivery Manager
Axians biedt mij alle ontwikkelingsmogelijkheden die ik nodig heb om de basis van mijn carrière te vormen.
FrankBusiness Software Consultant
We werken iedere dag samen met als doel tevreden klanten. Zelfs wanneer er een incident is kunnen we op korte termijn de hele organisatie mobiliseren om tot een werkende oplossing te komen.
Gert JanNetwork Engineer
Wat ik fijn vind, is de flexibiliteit en de vrijheid die je hebt bij Axians.
BasharSoftware Developer
Met hulp van technologie zorgen we dat onze wereld steeds beter wordt.
MichaelData Scientist
Binnen Axians krijg je veel vrijheid om mee te denken en initiatieven op te pakken.
TeddyClient Manager
Je staat zelf aan het roer van je eigen loopbaan binnen Axians. Wil je je verder ontwikkelen op een bepaald gebied, dan heb je daar de ruimte voor.
Jeroen Management Consultant
Geweldig als iemand dankzij jouw advies verder kan met zijn werk of bepaalde processen binnen de organisatie kan verbeteren!
SandraMedewerker Support
Samen met de klant staan wij voor verschillende uitdagingen. Het is daarom nooit saai - mijn werk is zó veelzijdig!
RemcoBusiness Solutions Consultant
Je hebt de gemakken van een kleine organisatie zoals flexibiliteit en korte lijnen, en de voordelen van een grote organisatie.
EugeneSenior Software Developer
Mijn werk bij Axians is erg dynamisch. Er komen dagelijks diverse vraagstukken binnen, variërend van instructievragen tot aan complexe puzzelstukken.
BiancaSupport Specialist
Axians is voor mij dé werkgever omdat we met een leuk en enthousiast team werken aan mooie projecten om onze klanten te helpen efficiënter te werken.
YbeSenior Consultant