Axians is specialist op het gebied van Business Applications. We bieden standaard ERP oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central (D365 BC), Exact en IBM Power. Daarnaast worden ook maatwerkoplossingen ontwikkeld en werken we aan applicatiemodernisering.
Met 100+ ERP collega's zijn wij kennispartner in de zorg, productie, handel & logistiek, AGF, zakelijke dienstverlening en Rijksoverheid. Markten die wij met grote deskundigheid en plezier bedienen.
Onze collega’s zijn vooral te vinden bij onze opdrachtgevers waar ze werken aan innovatieve oplossingen:

ERP op basis van D365 BC

In Zaltbommel hebben wij een team van ruim 50 collega's dat zich bezighoudt met standaard ERP oplossingen gebaseerd op D365 BC en IBM Power. Zij richten zich op de markten AGF en retail. Daarnaast worden ook maatwerkoplossingen ontwikkeld en zijn wij actief met applicatie modernisering.

Business Applicaties voor de Zorg

Voor een snel groeiend aantal zorginstellingen neemt Axians het specialistische declaratie- en debiteurenbeheer uit handen. Speciaal voor vrijgevestigde psychotherapeuten, psychologen en psychiaters bieden wij de bewezen oplossing Online-DBC voor de registratie van cliënten, DBC’s en activiteiten. Dit team werkt vanuit Groningen en Eindhoven.

Grootste Exact partner in Nederland

Axians is de grootste Exact partner in Nederland en levert IT oplossingen ter optimalisatie van processen in financiën, logistiek, workflow management, HRM, CRM en documentenbeheer. Meer flexibilisering, standaardisatie, efficiëntie en samenwerken spelen daarin een belangrijke rol. Deze teams met in totaal 120 collega's zijn gevestigd in Eindhoven, Den Bosch en Groningen.

Ook naast het werk zijn we samen actief

Axians is als leverancier en sponsor in het Philips stadion te vinden. Daar organiseren we verschillende evenementen. Onlangs hebben we in samenwerking met ‘Spieren voor Spieren’ en klanten een groep kinderen blij gemaakt met een rondleiding. We organiseren ook ieder jaar een voetbaltoernooi voor relaties.

Jezelf blijven ontwikkelen in ERP Business Applcations

Bij Axians hechten we veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Cruciaal, want Axians is een kennisorganisatie. Wij trainen op het eigen portfolio, we volgen nauwgezet ontwikkelingen en ERP trends in binnen en buitenland. Kennisuitwisseling tussen onze collega’s vindt plaats tijdens speciale kennissessies.

Alleen trainen op het vakgebied is niet genoeg. Wij besteden veel aandacht aan de competenties die ons allemaal verbinden. We handelen vanuit gemeenschappelijke waarden en overtuigingen. Zo weten we wat we aan elkaar hebben, voorkomen we misverstanden en boeken we individueel en gezamenlijk de beste resultaten. Onze werkwijze is gebaseerd op de volgende waarden en normen:

Opdrachtgevers

Axians is actief bij opdrachtgevers in verschillende markten. We verzorgen Consultancy, Trainingen, Licentie Management en Managed Services bij diverse ministeries, de politie, zorginstellingen, AGF bedrijven en productie bedrijven.

Lees onze blogs

Op axians.nl kan je een actieve blog vinden waar onze experts kennis delen en waar we nieuwe oplossingen in de wereld van ERP beschrijven en uitdiepen.

Erkenning

Axians ontving verschillende malen een award van zowel IBM als Exact. Een waardering voor de innovatieve oplossingen van onze collega’s.