Gert-Jan Huisman - Network Engineer

Gert-Jan Huisman - Network Engineer

Tijdens mijn studie technische informatica heb ik mijn afstudeerstage bij VCD gelopen, dat later onderdeel werd van de ‘Axians familie’. Na mijn stage kreeg ik een baan aangeboden en omdat het mij goed beviel ben ik gebleven. Nu 4,5 jaar later werk ik nog altijd met veel plezier bij Axians in de functie van Network Engineer. Mijn verantwoordelijkheid ligt op het vlak van networking, waaronder firewalls en switches. Mijn werk is hierbij erg divers: van project en migratie tot beheer en service. Ik haal mijn energie uit het maken van nieuwe netwerkdesigns en de creativiteit die ik hierin kwijt kan.
Wat het werken bij Axians leuk maakt zijn de mensen. Ik werk in een hecht team dat voor elkaar klaar staat. We werken iedere dag samen met als doel tevreden klanten. Zelfs wanneer er een incident is kunnen we op korte termijn de hele organisatie mobiliseren om tot een werkende oplossing te komen. De uitdagingen en waardering die je krijgt als medewerker zijn voor mij belangrijk en dit is ook de reden waarom ik bij Axians werk.

Ook vind ik het belangrijk te noemen dat ik veel ontwikkelingsmogelijkheden heb gekregen (en natuurlijk ook aangegrepen). Er is veel ruimte om trainingen te volgen, zodat je zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak je kan professionaliseren en ontwikkelen.

Tip voor nieuwe medewerker:

Neem initiatief! Dat wordt namelijk erg gewaardeerd bij Axians. Neem in je ideeën en gedachtegang je collega’s mee en probeer ook anderen te motiveren te innoveren. Zo help je jezelf, je collega’s en de organisatie verder