Wij zijn gespecialiseerd in complexe ICT infrastructuur. Met ruim 400 collega's verzorgen we voor onze opdrachtgevers een robuuste en betrouwbare ICT-infrastructuur die ze niet in de steek laat, zodat organisaties blijven draaien, altijd en overal. We doen dat vanuit een netwerk van marktgeoriënteerde en gespecialiseerde teams die gevestigd zijn op een aantal locaties in Nederland. Onze collega's zijn vooral te vinden bij onze opdrachtgevers waar ze werken aan innovatieve oplossingen:

Datacenter

Met onze kennis van next generation datacenters- zowel on- premices als in de cloud- zijn we in staat de bedrijfsactiviteiten van onze klanten maximaal te ondersteunen. Axians beschikt daarbij over een eigen Datacenter.

Networking

LAN, WAN, wifi, telefonie, routers en switches, servers, applicaties en opslagfaciliteiten. Axians is een vooraanstaande expert op het gebied van networking. Samen met onze partners bieden we audits, advies, integratie, implementatie en onderhoud.

Mobility

Axians is uniek in haar totaalaanpak voor mobiele communicatie: met infrastructuur, applicaties, integratie, dienstverlening en monitoring kunnen we in alle behoeften van onze opdrachtgevers voorzien.

Ook naast het werk zijn we samen actief

Axians is als leverancier en sponsor in het Philips stadion te vinden. Daar organiseren we verschillende evenementen. Onlangs hebben we in samenwerking met ‘Spieren voor Spieren’ en klanten een groep kinderen blij gemaakt met een rondleiding. We organiseren ook ieder jaar een voetbaltoernooi voor relaties.
ICT Infrastructuur

Jezelf blijven ontwikkelen in ICT-Infrastructuur

Bij Axians hechten we veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Cruciaal, want Axians is een kennisorganisatie. Wij trainen op het eigen portfolio, we volgen nauwgezet ontwikkelingen trends in binnen en buitenland. Kennisuitwisseling tussen onze collega’s vindt plaats tijdens onze kennissessies.

Alleen trainen op het vakgebied is niet genoeg. Wij besteden veel aandacht aan de competenties die ons allemaal verbinden. We handelen vanuit gemeenschappelijke waarden en overtuigingen. Zo weten we wat we aan elkaar hebben, voorkomen we misverstanden en boeken we individueel en gezamenlijk de beste resultaten.

Onze werkwijze is gebaseerd op de volgende waarden en normen: Ondernemerschap, verantwoordelijkheid, Transparantie & vertrouwen, Solidariteit, Empowerment

Opdrachtgevers

Axians is actief bij opdrachtgevers in de industrie, zorg, educatie en overheid. In deze markten verzorgen we consultancy, beheer en onderhoud.

Volg onze blog

Op axians.nl kan je een actieve blog vinden waar onze experts kennis delen en waar we nieuwe oplossingen op het gebied van Cloud, Networking, Security en Mobility beschrijven en uitdiepen.

Erkenning

Axians ontving recent verschillende partners awards waaronder ‘Cisco Services Partner of the Year’ en ‘HPE Aruba Partner of the Year’. Een waardering voor de innovatieve oplossingen en service van onze collega’s.