Ik ben bij Axians terecht gekomen, omdat ik zocht naar een persoonlijke, kleinschalige consultancy club met inhoudelijke uitdaging. Die vond ik bij Axians. Je hoort bij een eigen unit, maar maakt ook onderdeel van uit van een breder netwerk met andere inspirerende professionals.” 

Nanda Kuhlman – Lead Consultant Smart Analytics 

Onze expertises

Smart Data Team

Data architectuur, datavirtualisatie, database technologie en big data (cloud) platformen zijn aan de orde van de dag voor dit team. De engineers en architecten van dit team adviseren de klant en zijn hands-on bezig met tools als Snowflake, Denodo en Azure.

Smart Analytics Team

Datapreparatie, visualisatie, predictive analytics en data governance: Dit team adviseert, coacht, traint en implementeert klanten rondom deze (Big) data thema's. Zij werken met tools als Microsoft PowerBI, Qlik, Tableau en Collibra.

Smart Finance Team

Dit team is gespecialiseerd in slimme oplossingen voor consolidatie, planning & forecasting, predictive analytics en visualisatie voor financiële afdelingen. Onze BI Consultants mét financiële kennis werken onder andere met BOARD, IBM Cognos en OneStream.

Leren en ontwikkelen

Als Business Intelligence expert kom je regelmatig complexe opdrachten en situaties tegen. Om over de technologische innovaties nog maar te zwijgen! Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en jouw professionele doelen te bereiken met de Academy in Laren. Georganiseerd voor en door onze consultants.
  • Softskill’ trainingen 
  • ‘Expert aan het woord’ sessies 
  • ‘Klant aan het woord’ sessies
  • Technische tool trainingen  
  • Persoonlijke coaching  
  • Events zoals ‘ Battle of the tools  
  • Het Consultant Development Programma  
  • Het Lead Architect Programma 
AS
Lorem ipsum
Lorem ipsum

Kom je een keer kennismaken?

Wil je meer weten over Axians? Of over de opdrachten en projecten die wij voor klanten doen? Onze recruiter Maxime Wesel vertelt je graag meer of regelt een kop koffie of thee voor je met een van de BI consultants in Laren.
br

Onze mensen maken het verschil

Bekijk het filmpje om de sfeer in te proeven in Laren. En om alvast enkele van jouw   (toekomstige) collega’s te ontmoeten.