Axians is gespecialiseerd op het gebied van Management & Consultancy. Dit doen wij met ons zusterbedrijf Bostec dat met 35 collega's onafhankelijk en objectief opereert. Daarbij ligt de focus op 3 markten: Mobiliteit, Zorg & Industrie. Het doel is om de bestaande situatie en bedrijfsprocessen van de klant te verbeteren zodat deze makkelijker doorlopen kunnen worden door eindgebruiker, reiziger, patënt of medewerkers zelf. Dit doen we door processen slimmer en efficiënter te laten aansluiten. Het team is gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Kernactiviteiten

Onze kernactiviteiten omvatten met name:
  • Innovatie- en verandermanagement 
  • Programma- en projectmanagement
  • Proces- en informatiemanagement
  • Logistiek- en interimmanagement

Ook naast het werk zijn we samen actief

Binnen Axians delen we veel kennis tussen verschillende teams. Bostec speelt hierin een belangrijke rol. Zo hebben zij onlangs voor Jong Axians een rondleiding georganiseerd op Schiphol waarbij we een kijkje mochten nemen achter de schermen.

Jezelf blijven ontwikkelen

Bij Axians hechten we veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Cruciaal, want Axians is een kennisorganisatie. Wij trainen op het eigen portfolio, we volgen nauwgezet ontwikkelingen trends in binnen en buitenland. Kennisuitwisseling tussen onze collega’s vindt plaats tijdens onze kennissessies.

Alleen trainen op het vakgebied is niet genoeg. Wij besteden veel aandacht aan de competenties die ons allemaal verbinden. We handelen vanuit gemeenschappelijke waarden en overtuigingen. Zo weten we wat we aan elkaar hebben, voorkomen we misverstanden en boeken we individueel en gezamenlijk de beste resultaten.

Onze werkwijze is gebaseerd op de volgende waarden en normen:
Ondernemerschap, verantwoordelijkheid, Transparantie & vertrouwen, Solidariteit, Empowerment

Opdrachtgevers

Bostec is actief bij klanten in 3 segmenten: mobiliteit, zorg & industrie. Bekende opdrachtgevers zijn o.a. Schiphol, Rijkswaterstaat, NS en meerdere ziekenhuizen.

Lees onze blogs

Op bostec.nl kan je een actieve blog vinden waar onze experts kennis delen en waar we nieuwe oplossingen op het gebied van Management Consulting beschrijven en uitdiepen. 

Bijzonder project

Bostec is verbonden aan de Koninklijke Luchthaven Schiphol. Met name op het gebied van de kernprocessen, bagage afhandeling, reizigerslogistiek, parkeren en de functionele inrichting van de centrale regiekamer.