marvin lasut

Marvin Lasut - Project manager

Ik ben Marvin Lasut, 38 jaar, en geboren en getogen in Weert. Hier woon ik nog steeds samen met mijn vriendin en mijn 2 zoontjes van 2 en 7 jaar oud. In mijn vrije tijd is mijn gezinnetje mijn grootste hobby. Verder speel ik graag en potje pool, en zijn mijn vriendin en ik een (bord)spellen collectie aan het verzamelen om een complete wandkast mee te vullen.

In 2014 ben ik in dienst gekomen bij Axians. Na 6 jaar gewerkt te hebben bij het bedrijf waar ik ook mijn afstudeerstage heb gedaan, vond ik dat het tijd was om een kijkje te nemen in een andere keuken, en daar de volgende stap te zetten in mijn carrière. Dit is Axians geworden, en hier heb ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad.

In 2014 ben ik de organisatie binnengekomen als Software Designer. Tijdens mijn sollicitatieprocedure bij Axians heb ik aangegeven dat ik de ambitie had om op korte termijn een stap te maken naar een andere rol als project manager. In de afgelopen jaren heb ik bij Axians de kans gekregen om deze mooie stap te maken, en inmiddels ben ik al een paar jaar project manager voor een van de mooie projecten die wij doen! Hoe gaaf is dat?

Een van de punten die Axians voor mij tot een uniek bedrijf maakt, is het feit dat Axians is opgebouwd als netwerkorganisatie met afzonderlijke business units, elk met een afzonderlijke focus binnen het IT landschap. Deze structuur maakt het mogelijk dat wij als Axians zijnde totaaloplossingen aan onze klanten kunnen aanbieden. Dit maakt de projecten die wij doen erg divers en dynamisch, en het is ongelofelijk gaaf om continu nieuwe dingen te leren van collega’s uit andere business units.

Axians stimuleert en motiveert mij continu om mezelf verder te ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Dit kan zijn doormiddel van interne trainingen van de Vinci Academy, maar ook door middel van certificering en externe trainingen en opleidingen. In overleg met je leidinggevende is er veel mogelijk.

En last (maar zeker not least) biedt Axians een hele fijne, veilige prettige werkomgeving met fijne collega’s. Daarbij faciliteert Axians een hybride vorm van werken, waarbij het mogelijk is om enkele dagen per week van thuis uit te werken. Hierdoor kan ik mijn werkzaamheden op een hele prettige, flexibele manier combineren met mijn verantwoordelijkheden thuis.

Ik kijk er naar uit om me de komende jaren nog verder door te ontwikkelen binnen Axians, en de volgende stappen te zetten in mijn carrière. Met de brede steun die ik hiervoor krijg binnen Axians, en de brede mogelijkheden hiertoe weet ik zeker dat dat helemaal goed gaat komen!