Axians is Microsoft Country Partner van het jaar geworden, en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Op deze pagina vieren we dit graag een jaar lang met elkaar en plaatsen we elke maand mooie projecten en zijn er medewerkers aan het woord die betrokken zijn bij deze projecten.

Dit zegt Microsoft over Axians

'Axians, onderdeel van VINCI Energies, wil zijn klanten helpen concurreren, groeien en bloeien in een steeds veranderende technologische wereld met een verscheidenheid aan oplossingen in verschillende sectoren. Het is al vele jaren een innovatieve Microsoft-partner. Als mensgedreven organisatie heeft het een sterke missie om levens te verbeteren door middel van digitale innovatie. Axians is een echte veranderaar in de wereld van het onderwijs. De eXam Workplace van Axians stelt onderwijsinstellingen in staat om volledig beveiligde en georkestreerde virtuele werkplekken te exploiteren op een pay-per-exam basis. De oplossing maakt gebruik van Microsoft's duurzame en circulaire Azure cloud technologie, Citrix virtuele werkplek oplossingen, Ivanti's proces orchestratie en self-service technologie. De oplossing is geëvolueerd en biedt de nodige technologieën die onnodig energieverbruik, afschrijving en fysiek verkeer elimineren, wat resulteert in haar missie om levens te verbeteren door degenen die het examen afleggen in staat te stellen dat te doen waar en wanneer zij dat willen, tijd te besparen en gebruik te maken van een duurzame oplossing.'

Nieuwsbrief

Wil je meer weten over de Microsoft Community van Axians? Of over de projecten die we doen? We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief.