Persoonlijke ontwikkeling

Je professionele en persoonlijke ontwikkeling daar hechten we veel waarde aan bij Axians. We zijn ten slotte een kennisorganisatie. Collega’s die voor Axians werken worden regelmatig getraind op het eigen portfolio maar ook in ontwikkelingen en trends op hun vakgebied. We vinden het belangrijk dat certificeringen van collega’s op peil worden gehouden en bieden voldoende mogelijkheden om je portfolio uit te breiden. Kennisuitwisseling tussen collega’s vindt plaats tijdens team meetings en pizzasessies.

Kennis is belangrijk

Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan jouw competenties. Neem je veel initiatief, hoe creatief vind jij oplossingen voor complexe problemen en waarin zou jij je willen ontwikkelen? Met jouw collega’s bespreek je waar je staat, waar je sterk in bent en hoe Axians jou kan helpen bij jouw ontwikkeling. Wil je graag langer vooruit kijken? Dan stellen we een Persoonlijk Ontwikkel Plan op waar je aangeeft waarin én hoe jij je de komende jaren wilt ontwikkelen.

Jong Axians

  • Een netwerk opbouwen met collega’s van Axians in andere business units?
  • Een goed beeld krijgen van de activiteiten van Axians?
  • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling?
  • En meer weten over de ‘VINCI Energies way of life’?

Dan kun je als medewerker lid worden van Jong Axians (JAx). JAx is een intern netwerk voor collega’s tot en met 35 jaar. We vinden het belangrijk dat deze jonge doelgroep kennis kan maken met elkaar, de veelzijdigheid van Axians en VINCI Energies leren kennen en zich kunnen ontwikkelen. Ieder jaar organiseert Jong Axians meerdere activiteiten met variërende thema’s. Iedere activiteit staat in het teken van informeel netwerken, kennismaken met de werkzaamheden van Axians of andere bedrijven binnen VINCI Energies en het werken aan persoonlijke ontwikkeling.

Stage en Afstuderen

Je krijgt tijdens je stage- of afstudeerperiode hulp van je Axians collega’s om samen te bouwen. Aan Axians, maar vooral aan het begin van jouw carrière. Ben je tijdens jouw stage enorm enthousiast over ons geworden? Dan bekijken we samen welke mogelijkheden er bij Axians zijn aan het eind van je opdracht.

In ons vacatureoverzicht is te zien welke stage- en afstudeeropdrachten we op dit moment hebben. Heb je interesse in één van onze opdrachten of een goed idee voor een andere opdracht? Solliciteer dan via onze site of neem contact op met ons. We horen graag van je!