Robbert Spijkerman - Business Solutions Consultant Exact

Robbert Spijkerman - Business Solutions Consultant Exact

Robbert Spijkerman is in 2009 begonnen met werken bij Axians in Den Bosch als Exact Consultant. Zijn technische achtergrond biedt hem veel houvast bij het creëren van oplossingen voor onze klanten.

Wat vindt hij leuk aan zijn werk?
“Het mooie aan werken als Consultant is de combinatie van met mensen werken en met techniek bezig zijn. Je bent veel in gesprek met de klant om input te genereren om dat vervolgens toe te passen in IT-oplossingen. Je moet draagvlak kunnen creëren bij klanten en zaken uit kunnen leggen, maar je moet ook technische kennis hebben om de processen goed in te richten.“

Praktisch en flexibel “De business unit waarin ik werk is een erg leuke unit. Omdat we echt ‘doeners’ zijn kunnen we trajecten goed aanbieden aan onze klanten. Je stelt een projectplan op en een einddoel vast, maar je hebt enige flexibiliteit in de uitvoering ervan, mede dankzij add-ons (extra functionaliteiten op Exact). Daarmee kunnen we Exact Synergy meer op maat maken voor de klant en hebben we daar meer flexibiliteit in. Omdat je met maatwerk bezig bent is iedere dag ook weer anders, dat maakt het werk zo leuk.”

Uitdagen om door te groeien “Als je door wilt groeien is daar bij Axians de ruimte voor. Je wordt periodiek uitgedaagd door het management om na te denken over je toekomst. Er is de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je verder te ontwikkelen of te specialiseren op een bepaald vlak. Axians is een erg goede en leuke werkgever. De sfeer binnen onze business unit is gezellig en relaxed, dat is erg fijn. En mijn functie, dat is natuurlijk de leukste van allemaal!”