Robert van Herksen - Manager

Robert van Herksen - Manager

Wat ik fijn vind aan Axians, is dat het een bedrijf is dat mogelijkheden biedt. De diversiteit maakt mijn werk leuk, maar het belangrijkste is het gevarieerde, gemotiveerde team waarin ik werk en mooie klantoplossingen mee ontwikkel. Iedereen heeft een grote verantwoordelijkheid en ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Ik ben niet iemand die ervan houdt om te moeten kiezen voor één richting. Ik vind het leuk om een afwisselende baan te hebben. Ik ben bij Axians begonnen als Projectleider wat ik al gauw gecombineerd heb met de functie van Teamleider. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar de functie van Manager. Vanuit die rol vind ik het belangrijk dat iemand zich ontplooit. Groei en ontwikkeling van medewerkers worden gestimuleerd en hier wordt ook actief op getoetst. Van nieuwe dingen doen word je alleen maar een completer persoon.

Tip voor nieuwe medewerker:

Blijf je ontwikkelen. Axians is een bedrijf waar kansen langs kunnen komen, maar waar je ze ook zelf moet creëren en je wensen kenbaar moet maken. Volgens mij kan je alles doen binnen dit bedrijf wat je wil, als je het maar aangeeft en hier kritisch in blijft. Blijf jezelf ontwikkelen, Axians biedt je de mogelijkheden wel.