Cybercriminelen worden steeds innovatiever en dreigingen evolueren. Een sterke security-architectuur is voor organisaties een echte ‘need to have' geworden. Bij Axians zetten we daarom alles op alles om onze klanten te voorzien van een veilige IT-infrastructuur. Door middel van intensieve en vertrouwde partnerschappen, gericht op de business van onze klanten, adviseren en implementeren we relevante, geïntegreerde en ‘best-in-class' cyberbeveiligingsoplossingen. We richten ons daarbij steeds meer op Security Management Services.
Onze expertise rondom cyber security is breed en divers. We helpen onze klanten met het identificeren waar de risico’s en kwetsbaarheden zich bevinden. Deze inventarisatie vormt vervolgens de basis voor het bepalen van welke preventieve securitymaatregelen nodig én hoe deze optimaal ingezet kunnen worden. Met detecteren en reageren brengen we daarna potentiële beveiligingsincidenten aan het licht en indien we verdacht verkeer signaleren, analyseert de cyber security-expert de dreiging. Indien nodig komt de analist ook met een passend mitigatie-advies. Toch is een incident nooit 100% uit te sluiten. Met disaster recovery en een goede back-upstrategie zorgen we dat onze klanten in control zijn, ook na een incident.

Achter de schermen bij Axians Cyber Security

Wie werken er achter de schermen om ervoor te zorgen dat organisaties veilig zijn en veilig blijven? Onze Axians Cyber Security-collega’s vertellen hoe zij het vinden om te werken in de wereld van de cyber security. Want hoe voelt het om bedrijven echt te kunnen helpen en te kunnen voorkomen dat ze slachtoffer worden van een cybercrimineel? Wil jij ook organisaties helpen om weerbaarder te worden tegen cybercriminaliteit? Bekijk onderaan de pagina de vacatures.

Jezelf blijven ontwikkelen in Security

Bij Axians hechten we veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Cruciaal, want Axians is een kennisorganisatie. Wij trainen op het eigen portfolio, we volgen nauwgezet ontwikkelingen trends in binnen en buitenland. Kennisuitwisseling tussen onze collega’s vindt plaats tijdens onze kennissessies.

Alleen trainen op het vakgebied is niet genoeg. Wij besteden veel aandacht aan de competenties die ons allemaal verbinden. We handelen vanuit gemeenschappelijke waarden en overtuigingen. Zo weten we wat we aan elkaar hebben, voorkomen we misverstanden en boeken we individueel en gezamenlijk de beste resultaten. Onze werkwijze is gebaseerd op de volgende waarden en normen:

Ondernemerschap, verantwoordelijkheid, Transparantie & vertrouwen, Solidariteit, Empowerment

Opdrachtgevers

Axians is actief bij opdrachtgevers in de industrie, zorg, educatie en overheid. In deze markten verzorgen we consultancy, beheer en onderhoud.

Volg onze blog

Op axians.nl kan je een actieve blog vinden waar onze experts kennis delen en waar we nieuwe oplossingen in de wereld van Security beschrijven en uitdiepen.

Erkenning

Axians ontving recent verschillende partners awards waaronder ‘Cisco Services Partner of the Year’ en ‘HPE Aruba Partner of the Year’. Een waardering voor de innovatieve oplossingen en service van onze collega’s.