Axians is gespecialiseerd in Security. De handhaving van IT-veiligheid vormt de dagelijkse uitdaging voor onze experts. We helpen onze klanten met een totaal aanpak voor IT- en OT-veiligheidsrisico's. Hiervoor ontwikkelden wij speciale workshops en het Security Planning Process. We leveren maatwerk oplossingen om op basis van de kenmerken van de business van de klant het gewenste security niveau voor informatie, assests en processen te bepalen. Onze collega's zijn vooral te vinden bij onze opdrachtgevers waar ze werken aan innovatieve security-architecturen in 4 blokken:

Design

Waar staat de klant en waar wil die naartoe? Axians ondersteunt onder andere met het Security Planning Process en geeft je meer inzicht met SIEM.

Build

We stellen de juiste mix aan componenten samen, die op een geautomatiseerde en intelligente manier naadloos met elkaar integreren.

Maintain

Met geavanceerde diensten zoals het SOC halen we waardevolle inzichten uit security-maatregelen en tonen we dat deze bijdragen aan het behalen van businessdoelen.

Learn

Voor elke fase waarin de opdrachtgever zich bevindt bieden we interessante workshops of trainingen aan, om compliant en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen te zijn.

Jezelf blijven ontwikkelen in Security

Bij Axians hechten we veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Cruciaal, want Axians is een kennisorganisatie. Wij trainen op het eigen portfolio, we volgen nauwgezet ontwikkelingen trends in binnen en buitenland. Kennisuitwisseling tussen onze collega’s vindt plaats tijdens onze kennissessies.

Alleen trainen op het vakgebied is niet genoeg. Wij besteden veel aandacht aan de competenties die ons allemaal verbinden. We handelen vanuit gemeenschappelijke waarden en overtuigingen. Zo weten we wat we aan elkaar hebben, voorkomen we misverstanden en boeken we individueel en gezamenlijk de beste resultaten. Onze werkwijze is gebaseerd op de volgende waarden en normen:

Ondernemerschap, verantwoordelijkheid, Transparantie & vertrouwen, Solidariteit, Empowerment

Opdrachtgevers

Axians is actief bij opdrachtgevers in de industrie, zorg, educatie en overheid. In deze markten verzorgen we consultancy, beheer en onderhoud.

Volg onze blog

Op axians.nl kan je een actieve blog vinden waar onze experts kennis delen en waar we nieuwe oplossingen in de wereld van Security beschrijven en uitdiepen.

Erkenning

Axians ontving recent verschillende partners awards waaronder ‘Cisco Services Partner of the Year’ en ‘HPE Aruba Partner of the Year’. Een waardering voor de innovatieve oplossingen en service van onze collega’s.