Home > Business Analytics in Laren > Smart Analytics Team

Het Smart Analytics team is één van de drie consultancy teams van de Axians unit in Laren. In dit team sla je de brug tussen IT en de business. Je adviseert, coacht en traint klanten op het gebied van data analytics, data preparatie, visualisaties, predictive analytics, data management en data governance. Daarnaast ben je hands-on bezig met de implementatie van data tools en data processen.

De klanten waar onze consultants voor werken zijn met name grotere, complexe en innovatieve organisaties. Wij werken bijvoorbeeld samen met Landal, PGGM, Hoogwegt, CZ, Floricultura, Nunhems en T-Mobile. Je kan diverse rollen vervullen binnen een opdracht. Bijvoorbeeld SCRUM master, data engineer, business consultant, analist of projectmanager.  De duur van een opdracht varieert. Soms werk je samen met een team van Axians collega’s en soms werk je zelfstandig in een team van de klant. Eén ding is zeker: Je collega’s staan altijd voor je klaar.

Onze consultants houden elkaar scherp én krijgen de ruimte om zich professioneel te ontwikkelen. We hebben onze eigen academy waar we naast tool- en softskill trainingen ook ‘meet the expert’ en ‘meet de klant’ sessies organiseren. . Je leert er onze referentie architectuur en neemt deel aan hackatons zoals bijvoorbeeld een ‘battle of the tools’.

Lorem ipsum

Smart Analytics Consultant Nanda Kuhlman

‘Ik werk regelmatig samen met andere Axians collega’s bij klanten. Dat is enorm leuk en miste ik bij vorige werkgevers. Maar ook als je alleen op een opdracht zit, wordt je wel gezien. Iedereen kent elkaar en helpt elkaar. Je merkt dat we een groep mensen zijn die allemaal passie voor het vak hebben. Iedereen neemt zijn eigen achtergrond, kwaliteiten en interesses mee, maar we zijn allemaal gelijkgestemden. Ik ervaar het als een soort van familie.”

Onze expertises

Smart Analytics Blogs

Onze Smart Analytics Consultants delen regelmatig kennis in blogs over onder andere het thema ‘Smart Analytics'. Het geeft een goed beeld over de thema's waar wij klanten mee helpen.

Smart Analytics eBook

In ons eBook over de Smart Analytics Organisatie lees je meer over onze visie en onze aanpak. Ook zijn er praktijkvoorbeelden en tips te vinden. Spreekt onze werkwijze jou aan?

Smart Data eBook

Ben je ook benieuwd naar onze visie en werkwijze rondom data architectuur? Bekijk dan ook deze eBooks!

Iets voor jou?

Spreekt het Smart Analytics Team en onze werkwijze je aan? Wil je meer weten over Axians? Of over de opdrachten en projecten die wij voor klanten doen? Onze recruiter Maxime Wesel vertelt je graag meer of regelt een kop koffie of thee met een van de BI consultants in Laren.

Lorem ipsum