Wanneer je stage gaat lopen dan haal je liever niet de hele dag koffie toch? Ook van eindeloze dossiers kopiëren of inscannen of andere ondankbare taken ga je niets leren, maar dat is juist wel de bedoeling! Daarom zetten wij gerichte stage opdrachten uit waarbij je vooraf al kunt bepalen of die passen bij je leerdoelen of de eisen vanuit je opleiding. Staat er niets tussen wat direct past? Neem dan gewoon contact met ons op en leg uit wat voor stage je zoekt! Dan zoeken wij naar een mogelijkheid.

Meeloopstages

Tijdens een meeloop- of meewerkstage is het de bedoeling dat je een kijkje in de keuken neemt in het bedrijfsleven. Bij Axians loop je met een collega mee die je uitlegt wat zijn of haar werk nu daadwerkelijk inhoudt in de praktijk en hoe een gemiddelde dag eruit ziet.

Afstudeerstages

Voor je afstuderen loop je een langere stage, waarbij je ook een opdracht of onderzoek moet uitvoeren. Gezien onze vele expertises en werkvelden kunnen we bijna op elk onderwerp interessante cases voorleggen, maar zijn we ook erg benieuwd welke nieuwe inzichten jij ons brengt!