Ben jij op zoek naar die ene leuke en leerzame stageplaats die perfect aansluit bij jouw wensen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als brede IT dienstverlener hebben we veel verschillende expertises in huis. Kies waar jouw interesses liggen en neem contact op! Mocht er geen interessante vacature openstaan, laat dan je gegeven achter en we gaan graag samen in gesprek om een passende stageopdracht voor je te creëren. We hebben kantoren door heel Nederland, dus vast één bij jou in de buurt. Kom een kijkje nemen in de keuken van de meest veelzijdige specialist in digitale transformatie.

Bodien Ypma

In het voorjaar van 2020 waren Stijn (mijn afstudeerpartner) en ik op zoek naar een afstudeerstage. Tijdens de eerste gesprekken voelden we ons meteen welkom, de aardige mensen en oprechte interesse vond ik prettig. Waarom ik uiteindelijk ook ben ‘blijven plakken’ na mijn studie? Eigenlijk om dezelfde reden. Het voelde goed. De informele sfeer binnen het team paste bij mij, de inhoud van de opdrachten sprak mij aan en het Technisch Traineeship leek mij een mooie start van mijn carrière.


Waarom een stage bij Axians?

Door het lopen van stage krijg je een beter beeld van wat je leuk of misschien minder leuk vindt. Het is belangrijk om alles uit je stage te halen en zoveel mogelijk te leren in korte tijd. Wij helpen je hier graag bij! Want een goede en fijne stage is niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor ons. Wij investeren namelijk graag in hét talent van de toekomst.

Meeloopstages

Tijdens een meeloop- of meewerkstage loop je met een collega mee die je uitlegt wat zijn of haar werk nu daadwerkelijk inhoudt. Daarnaast ga je natuurlijk ook zelf aan de slag om je in razendsnel tempo te ontwikkelen binnen je vakgebied. Leer alle ins en outs kennen en ontdek hoe het is om te werken bij Axians.

Afstudeer- of onderzoeksstage

Is jouw stage wat meer gericht op onderzoek of ben je op zoek naar een afstudeerstage? Ook dan hebben wij diverse uitdagende vraagstukken waar jij onder begeleiding van een ervaren collega mee aan de slag kunt. Wij zijn erg benieuwd welke nieuwe inzichten jij ons brengt!

Wil je de stagemogelijkheden bij Axians verkennen

Bel, mail of stuur een WhatsAppje!

Floor Wagenaars – Campus Recruiter

Floor.wagenaars@axians.com

0621871732