Ben je (bijna) klaar met je ICT gerelateerde studie maar nog niet klaar met leren? Start dan in het Technisch Traineeship bij Axians en word versneld ICT specialist. Je start met werken in een volwaardige baan met salaris, duikt meteen de techniek in én je volgt samen met je collega trainees een persoonlijk ontwikkelprogramma bij Buro Heron. Wat zoek je nog meer in een IT Traineeship?Het programma

Tijdens het Technisch Traineeship verdiep je jezelf in het vakgebied dat past bij jouw talenten en ambities. Je begint direct met werken in een ervaren team waar goede begeleiding voorop staat. Je leert de technische vaardigheden niet alleen on the job, maar je volgt ook trainingen en behaalt certificaten. Na 1 jaar deep dive mag je jezelf een echte expert noemen.

Naast je hard skills werk je ook aan je persoonlijke ontwikkeling door middel van workshops, skill gyms, coaching sessies en opdrachten. Het programma is speciaal ontwikkeld om jouw sociale vaardigheden te verbeteren, je zelfinzicht te vergroten en Axians goed te leren kennen. Je wordt door externe trainers en je eigen manager uitgedaagd om alle nieuwe inzichten direct in de praktijk toe te passen. Na het programma zul merken dat je steviger in je schoenen staat en weet je jouw talent op de beste manier in te zetten.

Bashar ging je voor

Bashar ging je voor

Bashar startte 3 jaar geleden als Trainee Software Developer. Lees hoe hij werken bij Axians ervaart en wat het Traineeship hem brengt.

Voor wie?

Jij bent leergierig en ondernemend. Jij staat te popelen om je te specialiseren op één van de vele expertises die we in huis hebben, zoals Cyber Security, Infrastructuur, Datacenter, Data Science, Business Intelligence, Software Development en Software Integratie. Bekijk alle vacatures in het overzicht en kies zelf de uitdaging die bij je past. Weet je nog niet helemaal zeker wat je leuk vindt? Neem contact op en wij helpen je graag!

Verder beschik je over:

 • Een ICT gerelateerde hbo of wo opleiding
 • Maximaal 2 jaar werkervaring

Wat bieden wij jou?

 • Direct een uitdagende baan met volwaardig salaris
 • Intensieve ontwikkeling van technische vaardigheden
 • Persoonlijk ontwikkelprogramma
 • Begeleiding van ervaren specialisten
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Prettige en informele werksfeer
 • Tijd en plaats onafhankelijk werken & een volledig ingerichte thuiswerkplek
 • Een uitgebreide vitaliteitsportal
 • Laptop en smartphone
 •  Vakantiedagen, winstdeling, pensioenregeling en aandelenprogramma

Na het Traineeship

Na het traineeship durf je anders te kijken, te ondernemen en verantwoordelijkheid te nemen richting jezelf, anderen en klanten. Uiteraard ben je dan nog niet uitgeleerd, daarom blijven we continu investeren om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Jij bepaalt wat je leuk vindt en samen geven we richting aan jouw IT carrière. Dankzij het grote VINCI Energies netwerk zijn de mogelijkheden eindeloos!

Technisch Traineeships impressie persoonlijk ontwikkelprogramma

Start Traineeship

De meeste functies binnen het Technisch Traineeship starten na de zomer, maar sommige functies zijn nu al beschikbaar. Het persoonlijke ontwikkeltraject zal starten in november, zodat je met wat werkervaring op zak het beste uit het programma kan halen. Solliciteer snel op de vacature die jou het meest aanspreekt!

Kom in contact

Lijkt het programma je wel wat, maar weet je nog niet welk expertise bij jou past? Heb je andere vragen over het Technisch Traineeship of wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Neem vooral contact op via mail, telefoon of WhatsApp (06 218 717 32), ik help je graag met al je vragen!

Floor Wagenaars – Campus Recruiter

Lorem ipsum