Je bent (bijna) afgestudeerd! En je weet wat je wil: werken in een technische IT omgeving. Expertise opdoen in vakgebieden als Cyber Security, Infrastructuur, Datacenter, Data Science, Business Intelligence, Software Development en Software Integratie. Start als Technisch Trainee bij Axians en je duikt meteen de techniek in én je volgt een persoonlijk ontwikkelprogramma. Doel: jou versneld klaarstomen als de IT professional van de toekomst.

Het programma

Techniek staat in het traineeship centraal. Jij kiest zelf welke richting je graag op wilt bij je sollicitatie en in dat vakgebied ga je in snel tempo expertise opdoen. In de praktijk uiteraard want dat is de beste leerschool. Je volgt daarbij ook trainingen en haalt certificaten. Naast je inhoudelijke werk is er ook aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Je volgt een curriculum van een jaar waarin je met collega trainees aan de slag gaat om jezelf te leren kennen. Wat zijn je sterke eigenschappen en wat je ontwikkelpunten?
Omdat we als brede IT dienstverlener veel verschillende expertises in huis hebben kan je uit verschillende richtingen kiezen waarin jij expert wil worden. Bekijk de vacatures om te kijken welke rollen beschikbaar zijn en op welke locatie. We hebben kantoren in heel Nederland, dus vast een bij jou in de buurt.

Networking

Als netwerk engineer houd je je bezig met onder andere LAN, WAN, wifi, telefonie, routers en switches, servers, applicaties en opslagfaciliteiten. Je doet implementatie, onderhoud, integratie en audits.

Cyber Security

Veiligheid is een hot topic in IT. Technologie ontwikkelt zich bovendien snel dus innovatie is hier erg belangrijk. Voor klanten maken we maatwerk om hun data, software,hardware en processen te beschermen. 

Business Intelligence

Business Intelligence is een breed begrip, maar belangrijk is dat je passie hebt voor data. Tijdens het traineeship, en daarna, kan je zelf kiezen of je interesse meer ligt bij data engineering & databases of toch juist meer aan de kant van data visualisatie in rapportages en dashboards. 

Software Development

Onze developers werken met een breed scala aan programmeertalen en platformen. Van JAVA en .NET, tot Python, C & C++, van Mendix en Red Hat tot Microsoft Azure. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Dat komt omdat we veel verschillende soorten projecten doen in onder andere embedded software, IoT en Integratie tot het ontwerpen en onderhouden van applicaties. 
Bashar ging je voor

Bashar ging je voor

Bashar startte vorig jaar als Trainee software Developer. Lees hoe hij werken bij Axians ervaart en wat het Traineeship hem brengt.

Technisch Traineeships promo video