Je bent (bijna) afgestudeerd! En je weet wat je wil: werken in een technische IT omgeving. Expertise opdoen in vakgebieden als Cyber Security, Infrastructuur, Datacenter, Data Science, Business Intelligence, Software Development en Software Integratie. Start als Technisch Trainee bij Axians en je duikt meteen de techniek in én je volgt een persoonlijk ontwikkelprogramma. Doel: jou versneld klaarstomen als de IT professional van de toekomst.

Het programma

Je gaat direct aan de slag op een van onze afdelingen en je werkt mee aan projecten bij klanten. Je volgt op je eigen afdeling trainingen en behaalt certificaten voor jouw hard skills. Daarnaast werk je samen met alle andere young professionals van Axians aan je persoonlijke ontwikkeling. Wij werken hiervoor samen met een extern trainingsbureau. De belangrijkste thema’s die tijdens dit programma aan de orde komen zijn: jouw persoonlijke ontwikkeling, verdere ontwikkeling van jouw sociale vaardigheden en de kernwaarden van Axians. Na afronding van het programma heb je onder andere geleerd wat je eigen talenten en passies zijn, durf je anders te kijken, kun je ondernemerschap tonen en neem je verantwoordelijkheid naar jezelf, anderen en naar klanten.
Omdat we als brede IT dienstverlener veel verschillende expertises in huis hebben kan je uit verschillende richtingen kiezen waarin jij expert wil worden. Bekijk de vacatures om te kijken welke rollen beschikbaar zijn en op welke locatie. We hebben kantoren in heel Nederland, dus vast een bij jou in de buurt.

Networking

Als netwerk engineer houd je je bezig met onder andere LAN, WAN, wifi, telefonie, routers en switches, servers, applicaties en opslagfaciliteiten. Je doet implementatie, onderhoud, integratie en audits.

Cyber Security

Veiligheid is een hot topic in IT. Technologie ontwikkelt zich bovendien snel dus innovatie is hier erg belangrijk. Voor klanten maken we maatwerk om hun data, software,hardware en processen te beschermen. 

Business Intelligence

Business Intelligence is een breed begrip, maar belangrijk is dat je passie hebt voor data. Tijdens het traineeship, en daarna, kan je zelf kiezen of je interesse meer ligt bij data engineering & databases of toch juist meer aan de kant van data visualisatie in rapportages en dashboards. 

Software Development

Onze developers werken met een breed scala aan programmeertalen en platformen. Van JAVA en .NET, tot Python, C & C++, van Mendix en Red Hat tot Microsoft Azure. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Dat komt omdat we veel verschillende soorten projecten doen in onder andere embedded software, IoT en Integratie tot het ontwerpen en onderhouden van applicaties. 

ERP Business Applications

Axians is specialist op het gebied van Business Applications. We bieden standaard ERP oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central (D365 BC), Exact en IBM Power. Daarnaast worden ook maatwerkoplossingen ontwikkeld en werken we aan applicatiemodernisering.

Technisch Traineeships impressie persoonlijk ontwikkelprogramma

Bashar ging je voor

Bashar ging je voor

Bashar startte 2 jaar geleden als Trainee software Developer. Lees hoe hij werken bij Axians ervaart en wat het Traineeship hem brengt.