Ybe de Veer - Consultant

Ybe de Veer - Consultant

Binnen Axians houd ik me als Senior Consultant met name bezig met de implementatie van ERP-oplossingen van Exact en aanverwante oplossingen. In deze functie adviseer en ondersteun ik onze klanten in het optimaliseren van processen en in het gebruik van onze software. In een aantal projecten neem ik de taak van Lead Consultant op me. Dit houdt in dat ik overzicht bewaar over alle onderdelen van de implementatie en contacten onderhoud met alle betrokken partijen. Ik kom bij veel verschillende organisaties over de vloer en dat maakt mijn werk interessant. Van elke klant en ieder bedrijf leer je weer nieuwe dingen waardoor je steeds meer (branche)specifieke kennis opdoet die weer goed te gebruiken is in toekomstige projecten
Axians is voor mij dé werkgever omdat we met een leuk en enthousiast team werken aan mooie projecten om onze klanten te helpen efficiënter te werken. Doordat we met collega’s onderling veel samenwerken, ook met andere business units binnen Axians, komen we als team met elkaar tot de beste oplossing. Ik zet dagelijks mijn enthousiasme, kennis en ervaring in om tot een maximaal resultaat te komen.

Naast het werkinhoudelijke deel is er bij Axians ook ruimte voor het menselijke en privé aspect. Voor mij als vader van een jong gezin met twee kleine kinderen is mijn baan goed te combineren met het werk. Veel reizen en de welbekende files horen er bij, maar door regelmatig thuis te werken houd ik de reistijd binnen de perken. Zo kan ik doordeweeks regelmatig de kinderen in de ochtend naar school brengen of ‘s middags ophalen.

Tip voor nieuwe medewerker:

Grijp de kans aan om jezelf te ontwikkelen! Bij Axians is meer dan voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er is genoeg ruimte voor trainingen of zelfstudie om je kennis verder uit te breiden.