Je diploma is (bijna) binnen! Je twijfelt of je na de zomer gelijk aan de slag gaat of toch eerst moet uitvinden wat je eigenlijk wilt… Je weet ongeveer welke richting je op wilt, maar wat zijn jouw specifieke talenten en hoe zie je jezelf over 3 jaar? Welke omgeving past het beste bij jou en hoe moet jouw eerste baan eruit zien? Hier krijg je tijdens het Axians Young Professional Programma antwoord op!

Het programma

Een intensief traject van 2 jaar waarin Axians je verder helpt in jouw ontdekkingstocht. Je gaat direct aan de slag in een van onze teams en je wordt begeleid door de beste managers, coaches en trainers. Samen met andere talenten zoals jij werk je aan vakinhoudelijke trainingen en behaal je certificaten. Daarnaast volg je een intensief persoonlijk ontwikkelprogramma, wat jou focus en richting geeft als Young Professional om je eigen toekomst te sturen en versnelling te geven aan jouw carrière.

Kortom: Je stapt in een achtbaan die twee jaar duurt. Het programma is een mix van werken, leren, ervaring opdoen, persoonlijke ontwikkeling en vooral FUN! Het doel is om je op te leiden tot een professional die in zijn of haar kracht staat en versnelt groeit naar een professional van de toekomst. Uiteraard bepaal jij zelf welke rol het beste bij jouw talent past.

Arbeidsvoorwaarden

Als je deelneemt aan het Young Professional Programma krijg je:
  • Een uitgebreid persoonlijk en technisch ontwikkelprogramma
  • € 2.500,- bruto per maand in het eerste jaar, € 2.700,- in het tweede jaar
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Laptop, smartphone en auto (of een mobiliteitsvergoeding)
  • 25 vakantiedagen
  • Winstdeling, pensioenregeling en aandelenprogramma
Jette ging je voor

Jette ging je voor

Jette volgde ook het Young Professional Programma en werkt nu als Customer Experience Manager bij Axians in Eindhoven. Lees haar ervaringen met het programma, en wat het haar heeft gebracht.

Selectiedag 2019

Normaliter organiseren we elk jaar een selectiedag voor het Young Professional Programma. Dit jaar uiteraard niet maar het geeft je wel een goed beel van de sfeer die je bij ons kunt verwachten. En wie weet zit jij volgend jaar wel aan de andere kant van de tafel Wink

Kick-off Forteiland

Als Young Professional ga je, naast je dagelijkse werk, als groep aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Het startschot van dit programma is een dag op het Forteiland in IJmuiden.