Young Talents Days 2022

Kom op 7,8 en 9 november 2022 naar de Young Talents Days, het digitale evenement waarmee je Axians – onderdeel van VINCI Energies - als fijne werkgever ontdekt, met onze teams in dialoog kunt gaan en daarmee je (afstudeer)stage of eerste baan kan vinden. 

Meld je nu aan!

Meedoen is heel eenvoudig! Meld je voor 26 oktober as. aan en solliciteer op de vacatures die je interesseren. Als je aanmelding succesvol is, nodigen we je uit om deel te nemen aan het digitale evenement.

Axians: the best of ICT with a human touch

VINCI Energies is een internationale netwerkorganisatie die zich richt op twee belangrijke pijlers: digitale transformatie en energietransitie waarbij we betrouwbare en nieuwe technologie inzetten om het leven van mensen te verbeteren. Axians, de meest veelzijdige specialist in digitale transformatie, is één van deze netwerken. Axians levert ICT-oplossingen om samen met haar klanten het leven van mensen te verbeteren. We geloven dat het verschil hierin wordt gemaakt door de collega’s die onze oplossingen ontwerpen, implementeren of beheren. 

Benieuwd naar onze stageplekken, afstudeermogelijkheden en vacatures? Bezoek de online Young Talents Days 2022!

Meer informatie

Ga snel naar de website voor meer informatie en meld je aan!